ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η σχολή θεάτρου ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ συνεχίζει το ταξίδι της με μια συναρπαστική σύμπραξη με το ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης ακολουθώντας, το όραμα του Ιδρυτή του, δίνει βήμα, χώρο και στέγη στη νέα γενιά. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν το Θέατρο στον φυσικό του χώρο, να «γευτούν» τη δημιουργία, να νιώσουν την ενέργεια της σκηνής, να δουλέψουν τα έργα τους σε επαγγελματικές συνθήκες. Ευελπιστούμε να αποτελέσουμε έναν τόπο αλληλεπίδρασης σπουδαστών και επαγγελματιών που θα φέρει πνεύμα ανανέωσης στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι του τόπου μας. Πιστεύουμε και εκπροσωπούμε ένα Θέατρο συνόλου.

Σκοπός μας είναι η παροχή όλων εκείνων των απαραίτητων εφοδίων στη νέα γενιά καλλιτεχνών για μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο του Θεάτρου και του Κινηματογράφου.

Η φοίτηση στην «ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ» είναι τετραετής.
Οι σπουδαστές γίνονται δεκτοί μέσω ετήσιων εισαγωγικών εξετάσεων.*
Το πρώτο έτος φοίτησης αποτελεί μια προπαρασκευαστική περίοδο κατά την οποία οι σπουδαστές εισάγονται στις βασικές έννοιες και τεχνικές της δραματικής τέχνης. Στο τέταρτο έτος φοίτησης, οι σπουδαστές εισέρχονται σε μια πιο έντονη φάση των σπουδών τους, αφιερώνοντας τον χρόνο τους σχεδόν αποκλειστικά στη δημιουργία επαγγελματικών παραστάσεων και ταινιών μικρού και μεσαίου μήκους. Οι παραστάσεις ετοιμάζονται σε συνεργασία με επαγγελματίες σκηνοθέτες, συμπεριλαμβανομένων των καθηγητών της Σχολής και εξωτερικών συνεργατών.
Το καλλιτεχνικό έργο που θα παραχθεί κατά την διάρκεια του τέταρτου έτους θα αποτελεί μέρος των παραγωγών του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, προσφέροντας στους σπουδαστές μια επαγγελματική εμπειρία στον χώρο του
Θεάτρου.

*Για τις μετεγγραφές (δεύτερο και τρίτο έτος) από άλλες σχολές ισχύει το καθεστώς
της τριετούς φοίτησης, για το οποίο θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.